Дизайнерам
    Знайти
    Пошук

    Barazza — кухонна техніка майбутнього

    Відеоконсультація

    Італійський стиль — цілком унікальне явище у сучасному дизайні, де простота ліній та візуальний мінімалізм переплітаються з палким південним характером. Продукція від італійських виробників одразу чіпляє погляд та приковує увагу своїм неповторним шармом. Уособленням саме цієї загадково-привабливої південної атмосфери і є бренд Barazza. 

    Заснований братами Антоніо та П'єтро в невеличкому містечку Санта-Лучія-ді-П'яве, Barazza має просто шалену популярність на ринку вбудованої техніки вже понад 50 років. Бренд постачає свою продукцію у 30 країн по всьому світу, в тому числі й в Україну. Український ринок з Barazza познайомила корпорація MIRS, що є ексклюзивним дистриб’ютором бренду. 

    Секрет популярності Barazza криється у фірмовому дизайні, преміальній функціональності та розмаїтті асортименту, в який входять духові шафи, варильні поверхні, витяжки, мийки, змішувачі та аксесуари до них. Пристрої бренду поділені за тематичними серіями, тож кожний клієнт може придбати собі повний комплект вбудованої техніки в єдиному стилі та створити свій унікальний кухонний простір. 

    Barazza — це бренд, що постійно рухається вперед. У власній технічній лабораторії вони розробляють нові концепти, модернізують свої найкращі серії та регулярно представляють оновлення асортименту. Черговими новинками стали свіжі моделі серій ICON та VELVET ADVANCE з системами FEEL GOOD та ZEFIRO, про особливості яких ми зараз розкажемо. 

    ICON 

    До розроблення дизайну Barazza підходить з особливою креативністю. Їхня фірмова риса — використання єдиного матеріалу у нескінченних інтерпретаціях. Сталь, що стала центральним елементом техніки Barazza, насправді унікальна. З першого погляду груба та холодна, вона ідеально піддається поліруванню, що надає поверхні особливої текстури: від глянцево-блискучої до шовковисто-матової.  

    Всього Barazza використовує 5 основних типів оброблення, які представлено у збірній серії ICON. 


    У ICON GLASS видимі елементи техніки стилізовані під чорне скло. Це надає пристроям гнучкості та універсальності, завдяки якій їх неймовірно легко зробити гармонійною частиною будь-якого сучасного кухонного простору. 


    ICON STEEL — це незамінна класика, що відмінно підійде для інтер’єрів у світлих тонах. Фронтальна панель пристроїв виконана в кольорі хромованої сталі з фірмовим Soft-Touch покриттям. 

    ICON EXCLUSIVE розроблена спеціально для поціновувачів насправді елітного дизайну. Нержавіюча сталь найвищої якості, що пофарбована у чорний колір з матовою Soft-Touch поверхнею, створює просто неймовірно естетичний візуальний ефект.  


    ICON MAT також має ефектне матове оздоблення, але у світлому відтінку. Неймовірне на дотик Soft-Touch покриття не лише вигідно підкреслює техніку в інтер’єрі, а й надає особливий тактильний досвід. 

    В центрі композиції пристроїв ICON TRAMA — нержавіюча сталь, але з текстурованим оздобленням по всій поверхні, що надає дизайну відчутної динаміки. 

    VELVET ADVANCE 

    Серія пристроїв VELVET ADVANCE надає можливість повною мірою відчути всю красу сучасного мінімалізму. Повністю монохромний дизайн причаровує своєю простотою. Не тільки фронтальні панелі, а й скляні елементи окремих пристроїв пофарбовані у сірі та чорні кольори з ефектом блекауту. Але головна особливість VELVET ADVANCE — повне керування одними лише дотиками. Над дверцятами з максимально тонкою та естетичною ручкою, що стає у композиції майже непомітною, знаходиться сенсорний екран з усіма необхідними налаштуваннями. Ніяких кнопок, ніяких додаткових регуляторів, нічого зайвого. 

    СИСТЕМА ZEFIRO 

    ZEFIRO — це унікальна система, єдина та перша у світі, що перетворює ваші духові шафи серій VELVET ADVANCE та ICON на дезінфектори повітря. Працюючи за принципом витяжки, за допомогою особливої системи вентиляції, забруднене повітря всмоктується через отвори на задньому боці духовки. Після цього воно проходить через подвійний промінь ультрафіолетового світла від двох світлодіодних пластин UV-C. Внаслідок цього, ультрафіолет змінює ДНК або РНК шкідливих мікроорганізмів, що були у повітрі та запобігає їхньому розмноженню. Очищене повітря знову виводиться у приміщення через отвори на фронтальній панелі духової шафи між дверцятами та панеллю керування. 

    Система ZEFIRO є стандартом для всіх моделей духових шаф серії VELVET ADVANCE та ICON. Сама функція може працювати від 2 до 8 годин, в залежності від площі приміщення, в якому знаходиться духовка. 

    СИСТЕМА FEEL GOOD 

    Повноцінна система для швидкого приготування та зберігання максимально корисних та поживних страв — це FEEL GOOD від Barazza. В екосистему пристроїв входить вакуумна шафа, охолоджувач з функцією швидкого заморожування та комбінована пароварка.  

    Вакуумна шафа допоможе зберігати свіжі продукти, інгредієнти для страв та безпосередньо самі страви максимально довго та безпечно.  
    Шафа для охолодження заморозить свіжі та варені продукти, не псуючи їхній смак, аромат, текстуру та дбайливо зберігаючи всі поживні речовини. 
    Комбінована парова шафа допоможе вам у приготуванні максимально корисних страв без додаткового використання олії чи приправ для підсилення смаку. Продукти, приготовані на парі, зберігають свою текстуру, смак, аромат та всі поживні речовини. Крім цього, у комбінованій пароварці ви можете готувати страви су-від з тих продуктів, що ви завчасно підготували у вакуумній шафі. 

    Із системою FEEL GOOD у вашому раціоні завжди будуть свіжі, корисні, смачні продукти та страви.  


    Barazza — це техніка для найособливіших дизайнерських проєктів. Потужні, стильні, вбудовані девайси, що створюють кухонний простір майбутнього вже зараз.