Дизайнерам
    Знайти
    Пошук

    МОДУЛЬНА ЧИ КОМПАКТНА СИСТЕМА?

    Відеоконсультація

    МОДУЛЬНА ЧИ КОМПАКТНА СИСТЕМА?  

    Кожна кухня має свої унікальні умови залежно від домогосподарства, і тільки одна деталь залишається незмінною: «камін» (у цьому випадку варильна поверхня) завжди є серцем кімнати. Всі кухні такі ж різні, як і люди, які на них готують. Кожному хочеться додати трошки виразності та індивідуальності в інтер'єр власної оселі. Модульні та компактні витяжні системи варильної поверхні BORA надають необмежену свободу в дизайні та плануванні кухні, щоб наповнити її особливим характером. Але які відмінності між цими двома системами?  

     

    Модульні системи BORA  

    BORA Professional 3.0  і  BORA Classic 2.0 — це наші дві модульні системи варильної поверхні.  Вони дають можливість комбінувати та розташовувати різні типи плит відповідно до індивідуальних потреб. Модульні системи складаються з подовженої витяжки (рециркуляція, відведення повітря) і довільної кількості нагрівальних поверхонь. Це означає, що ви можете легко комбінувати витяжку з однією або кількома плитами. Такі модульні системи відмінно підходять для великих кухонь. 

    Вибір плит 

    Гнучкість системи дозволяє адаптувати зони нагрівання відповідно до вашого особистого стилю приготування їжі. Ви регулярно використовуєте вок? Тоді індукційна варильна поверхня вок BORA — безперечно найкращий вибір. Любите смажені на грилі овочі та м'ясо? Тоді ми рекомендуємо гриль BORA Tepan з нержавіючої сталі з двома зонами приготування. Чи може ви віддаєте перевагу класичному приготуванню на газі? Наші газові плити допоможуть вам і в цьому.  Всього з системами  Classic доступно 7 варильних поверхонь, а з системами Professional — 8:    
      • Поверхнева індукційна плита  
      • Індукційна плита  
      • Індукційна плита вок  
      • Варильна поверхня HiLight, 3 конфорки/2 конфорки (Professional 3.0)  
      • Варильна поверхня HiLight, 3 конфорки/жаровня (Professional 3.0)  
      • Варильна поверхня HiLight, 1 конфорка/2 конфорки/жаровня (Classic 2.0)  
      • Гіпер варильна панель  
      • Газова плита  
      • Гриль Tepan з нержавіючої сталі з двома зонами нагрівання  

     

    Чим відрізняються операційні концепції  

    Основні відмінності між модульними системами полягають у принципі їхньої роботи. 

    Система BORA Professional 3.0 керується за допомогою функціональних ручок з нержавіючої сталі, які встановлені на передній частині стільниці та мають світлодіодний дисплей високої чіткості.  Усі функції зручно та інтуїтивно активуються поворотом регуляторів і за допомогою центральної сенсорної панелі. Система оснащена спеціальною кришкою, яка автоматично відкривається при активації екстрактора. Інтегрована сенсорна технологія запобігає застряганню предметів під час закриття.  Завдяки продуманій конструкції, витяжка BORA Professional працює тихо навіть на високих рівнях потужності. 

    Керування BORA Classic 2.0 здійснюється за допомогою спеціальної панелі, що знаходиться під повітряним отвором безпосередньо на корпусі витяжки . Всього одним дотиком та інтуїтивно зрозумілими рухами вказівним пальцем вгору або вниз по гладкій ямці, вам доступні абсолютно всі функції системи. Рівень потужності витяжки автоматично регулюється відповідно до поточних умов приготування, що усуває потребу в ручному налаштуванні. Вентиляція повітря, незалежно від потужності роботи витяжки, здійснюється так само тихо.   
     

     

    Компактні системи BORA  

    Компактні системи BORA — це зручне, комплексне рішення для кухні, що складається з вбудованої центральної круглої витяжки та двох варильних поверхонь по обидва боки від неї. Такі системи відрізняються в основному розміром і конструкцією конфорок. Вони ідеально підходять для невеликих кухонь, оскільки зазвичай займають менше місця, ніж модульні.  Існує чотири типи компактних систем BORA: BORA Basic і сімейство BORA Pure, яке складається з моделей X Pure, Pure і S Pure.   

     

    Типи плит з компактними системами  

    Повітрозабірна решітка BORA Basic оформлена в кільце з нержавіючої сталі, яке розташоване трохи вище склокерамічної плити.  Basic — це єдина компактна система, яка оснащена поверхневою індукційною варильною поверхнею Hyper (випроміненням).  Сімейство Pure, з іншого боку, вражає своєю класичною індукцією:  система X Pure оснащена варильною поверхнею, яка ідеально підходить для великих жаровень завдяки максимальній площі приготування, тоді як Pure і S Pure — займають менше місця, але при цьому його все одно достатньо для посуду будь-якого розміру.   

    В індукційних плитах плоскі круглі котушки, які створюють електромагнітне поле під час готування, розташовані під склокерамікою.  Саме завдяки цій системі генеруються високі температури.  Для оптимального поглинання тепла посуд потребує магнітної основи.  При поверхневій індукції котушки з намотаного дроту створюють електромагнітне поле. Квадратні змійовики можна з’єднати за допомогою функції перемикання, щоб утворити велику зону приготування, яка забезпечує достатньо місця, наприклад, для жаровні. Завдяки функції автоматичного розпізнавання розміру каструлі активується лише певна спіраль, над якою встановлено посуд, сумісний з індукцією.   

     

    Особливості конструкції  

    Повітрозабірні решітки сімейства BORA Pure злегка втоплені в склокераміку. X Pure  виділяється завдяки винятковому повітрозабірному соплу, тоді як витяжні системи Pure і S Pure привносять барвисту легкість на кухню, оскільки їхні повітрозабірні решітки доступні в семи різних кольорах.  

     

    Інтуїтивно зрозуміле керування та просте очищення  

    Іншою спільною особливістю рециркуляційних моделей сімейства BORA Pure є система заміни фільтра eSwap. Він легко змінюється зверху через вхідне сопло повітря, усуваючи необхідність знімати висувні ящики або панелі цоколя.   

    Компактні системи від BORA поєднують варильну поверхню та ефективну витяжку в одному пристрої.