Дизайнерам
    Знайти
    Пошук

    Функція AutoDoor у приладах Liebherr

    Відеоконсультація

    Перші у світі холодильні та морозильні камери, які можна відчиняти та зачиняти повністю автоматично.

    З функцією AutoDoor концепція кухні без ручок стає ще більш досконалою, оскільки вона забезпечує автоматичне відчинення і зачинення приладів Liebherr у відповідь на стук по дверцятах, а також за допомогою застосунка SmartDevice або голосової команди. Завдяки цьому ручки та мебельний фасад завжди залишатимуться чистими, навіть якщо руки трохи липкі. Це також полегшує відчинення великих та важких дверей фасаду. Що означає: ще менше завдань для вас.

    Кут відчинення і тривалість перебування у відкритому стані — ви можете задати самостійно. За необхідності їх можна так само легко відчинити і зчинити рукою або за допомогою вашого смартфона.

    Відчинення й зачинення дверцят за допомогою стукання: достатньо двічі постукати по дверцятах, щоб активувати автоматичне відкривання вашого холодильника або морозильної камери. У будь-якому місці із зовнішнього чи внутрішнього боку. Чутливість датчика тиску на пристрої за потреби налаштовується повзунковим регулятором.

    Відчинення і зачинення дверцят за допомогою голосової команди: для цього потрібен застосунок SmartDevice та Amazon Alexa або Google Assistant. Холодильну чи морозильну камеру потрібно підключити до застосунка SmartDevice, у якому має бути налаштований відповідний голосовий асистент. Тоді дверцята можна буде відчиняти або зачиняти за допомогою команди.

    Загалом, технологія AutoDoor дуже гарно товаришує з технологією SmartDevice. В застосунку доступна максимальна кількість налаштувань AutoDoor. А завдяки зрозумілим візуалізаціям робити, необхідні корегування в роботі автоматичного механізму відчинення дверцят — дуже легко.

    AutoDoor — автоматичне відчинення та зачинення пристрою Liebherr:

    • За допомогою голосової команди 
    • Через застосунок SmartDevice
    • За допомогою стукання

    Заводське налаштування передбачає автоматичне зачинення дверцят через 30 секунд. За 10 секунд до цього з’являється аудіовізуальне сповіщення. Але, якщо ви хочете, щоб дверцята були відчинені довше — достатньо просто торкнутися дисплея.

    Аби попередити ваше питання про відчинення або зачинення пристрою Liebherr з AutoDoor в разі відключення електроенергії?  У такому випадку це можна зробити вручну. Автоматичне керування за допомогою голосової команди, застосунка SmartDevice і стукання під час збою живлення недоступне.

    Важливо зазначити, що технологія доступна виключно в приладах оновленої лінійки, а саме серії Peak. 
    Замовити вбудований однокамерний холодильник Liebherr IRBAd 5190 Peak можна за посиланням.