Дизайнерам
    Знайти
    Пошук

    Зазирніть за небокрай разом з MIRS Home

    Відеоконсультація

    Шоурум MIRS HOME — це той унікальний простір, що занурить вас у незвіданий світ стильної, потужної та інноваційної побутової техніки. Широкий вибір високотехнологічного кухонного обладнання відкриє для вас нові горизонти можливостей для створення комфортного та затишного простору. Наш асортимент — це ексклюзивні моделі холодильників, духових шаф, кавомашин, витяжок, мийок, посудомийних та пральних машин від найкращих брендів з усієї Європи. 

    У MIRS HOME є все необхідне для комплексного обладнання будь-якого жилого простору. Команда наших експертів з радістю допоможе підібрати оптимальне рішення спеціально для вашого дизайнерського проєкту.   


    Холодильне обладнання 

    Liebherr — це безперечно один з найкращих виробників холодильної техніки. Їхні моделі холодильників, морозильних камер, комбінованих та Side-by-side пристроїв, незалежно від серії та цінової категорії, мають найкращі показники енергоефективності та довговічності.  

    У MIRS HOME ми зібрали широкий асортимент як побутової, так і професійної техніки Liebherr серій Pure, Plus, Prime та Peak.  


    Варильні поверхні 

    Серед варильних поверхонь, представлених в шоурумі MIRS HOME, ви знайдете індукційні, електричні, газові та комбіновані пристрої на будь-який смак та для будь-яких потреб. Наші вбудовані плити причарують вас своїм універсальним дизайном, надійними системами захисту та різноманітними режимами роботи. 

    В асортименті наявні варильні поверхні від брендів: 

    Barazza 
    Bora 
    Brandt 
    De Dietrich 
    Fulgor Milano 
    V-ZUG 
    Vestel 


    Духові шафи 

    Духові шафи у MIRS HOME — це зібрання елегантних вбудованих моделей з інтуїтивним керуванням, ефектним дизайном та автономними режимами приготування. Все необхідне для справжніх гурманів та поціновувачів домашньої кухні. 

     У нас ви знайдете духові шафи від брендів: 

    Barazza 
    Brandt 
    De Dietrich 
    Fulgor Milano 
    V-ZUG 
    Vestel 


    Мікрохвильові печі 

    Мікрохвильові печі у MIRS HOME — це вибір справжніх гурманів, майстрів кулінарного мистецтва та поціновувачів функціонального мінімалізму. В шоурумі на вас чекатимуть елегантні окремо стоячі та вбудовані моделі зі смартфункціями та зручним керуванням. 

    Ми пропонуємо мікрохвильові печі від таких брендів: 

    Barazza 
    Brandt 
    De Dietrich 
    V-ZUG 


    Витяжки 

    В шоурумі MIRS HOME ви знайдете величезну кількість потужних, тихих та багатофункціональних витяжок, які легко інтегрувати у будь-яку сучасну кухню.  

    Ми ретельно відібрали острівні, вбудовані, Т-образних та циліндричні пристрої від брендів: 

    Barazza 
    Best Chef 
    Bora 
    De Dietrich 
    Falmec 
    V-ZUG 


    Посудомийні машини 

    Посудомийні машини у MIRS HOME — це розумний вибір для вашої кухні. Наш асортимент складається з високотехнологічних та потужних вбудованих пристроїв, оснащених інтелектуальними програмами для оптимального миття, екологічними режимами для економії води та електроенергії, а також простим та інтуїтивним керуванням. 

    У MIRS HOME ви знайдете посудомийні машини від брендів: 

    Brandt 
    De Dietrich 
    Fulgor Milano 
    Kuppersbusch 
    V-ZUG 
    Vestel 


    Кухонні мийки 

    Кухонна сантехніка має бути не лише довговічною та стійкою, а ще й практичною та стильною. Саме такі моделі ми зібрали в асортименті нашого шоуруму. Ми пропонуємо ефектні та функціональні рішення, що додадуть власний неповторний характер до інтер'єру вашої кухні.  

    У MIRS HOME на вас чекатимуть бренди: 

    Barazza 
    Blanco 


    Пральні машини 

    В шоурумі MIRS HOME ви знайдете великий вибір вбудованих та окремо стоячих пральних машин. Наші потужні, інноваційні, багатофункціональні, екологічні та надійні пристрої задовольнять будь-які ваші потреби.  

    Знайдіть свою ідеальну пральну машину серед брендів: 

    De Dietrich 
    V-ZUG 
    Vestel 


    Кавомашини 

    Справжня знахідка для будь-якого кавомана — розумні автоматичні кавомашини, за допомогою яких можна легко приготувати улюблений напій всього одним дотиком. У MIRS HOME ми зібрали моделі кавомашин та кавових центрів з функціями запам’ятовування авторських рецептів, різноманітним набором програм, гнучкими налаштуваннями та інтуїтивним керуванням. 

    В нашому шоурумі на вас чекатимуть бренди: 

    Barazza 
    De Dietrich 
    V-ZUG 
    Nivona  


    Техніка для кухні 

    В MIRS HOME представлена не тільки велика, а й дрібна побутова техніка. Серед нашого асортименту ви знайдете все необхідне для комплексного обладнання вашої кухні всіма необхідними пристроями, починаючи від блендерів та комбайнів, закінчуючи слайсерами та морозивницями. 

    Обирайте якість та інновації для свого дому з MIRS HOME. 

    Серед асортименту знайдете десятки різноманітних брендів побутової техніки з усієї Європи. Якщо ви бажаєте дізнатися більше про особливості окремих моделей та отримати професійну консультацію, будь ласка, натисніть на персоналізований підбір побутової техніки нижче. Це дуже допоможе нашим експертам для того, щоб обрати оптимальні рішення для вашого інтерʼєру.