Дизайнерам
    Знайти
    Пошук

    Раді представити вам Wilfa!

    Відеоконсультація

    Команда MIRS HOME невпинно шукає нові перлини на ринку дрібної побутової техніки, щоб в нашому магазині, серед різноманітного асортименту, кожний зміг знайти ту саму особливу модель для власної оселі чи спеціального дизайнерського проєкту. Цього разу ми раді представити вам особливу новинку — Wilfa. Це відома норвезька компанія, яка поповнила список брендів, які MIRS HOME презентує на українському ринку. 

    Бренд Wilfa був заснований в 1948 році в Норвегії. За свою 75-річну історію бренд набув майже культового статусу та став одним з провідних постачальників дрібної побутової техніки у скандинавських країнах. Їхні пристрої — невіддільна частина повсякденного життя мільйонів людей. 

    Ключові цінності Wilfa — це традиції, якість, дизайн, безпека та інновації. В кожній деталі їхніх пристроїв простежується північна естетика та унікальні риси скандинавського мінімалізму. Продумана конструкція, стриманий дизайн, жодних зайвих деталей. Але їхня філософія не закінчується лише на функціональності та дизайні. Wilfa — це бренд, що повністю усвідомлює свій вплив на довкілля та активно просуває ідеї сталого виробництва. У 2020 році вони отримали екологічний сертифікат Eco-Lighthouse, а також сертифікацію FSC за пакування своєї продукції, яка підлягає вторинному перероблюванню. 

    В MIRS HOME ви знайдете наступні категорії побутової техніки Wilfa

    вакууматори та су-від апарат 
    аерофритюрниці 
    чайники
    тостери
    вафельниці

     

    Познайомитись з продуктами бренду ви можете у нашому магазині MIRS HOME в Києві на вулиці Антоновича, 44.