Дизайнерам
    Знайти
    Пошук

    Новий бренд у MIRS HOME — Vestel.  

    Відеоконсультація

    Друзі! Ми дякуємо вам за те, що приїжджаєте до нас в магазин і ділитеся своїми проєктами та планами на майбутнє. Ваша ініціативність неймовірно мотивує та заряджає бажанням зробити все можливе для якомога скорішого відбудування нашої країни.   

    Останні місяці, спілкуючись з архітекторами та дизайнерами, ми побачили масову потребу у побутовій техніці різних цінових категорій. Таке розширення асортименту надало б більше гнучкості у реалізації проєктів для ширшої аудиторії, тож ми задалися метою знайти нового виробника якісної та функціональної техніки з лояльними цінами.  

    Раді представити вам новий бренд у MIRS HOME — Vestel.  

    Турецька перлина, що входить до складу Zorlu Group, вже майже 40 років виробляє стильну, функціональну, а головне — доступну побутову техніку для багатьох відомих брендів. Виробничий комплекс займає площу понад 1 млн. квадратних метрів, та є самим великим в Європі, та одним з самих великих в світі. За всю свою багаторічну історію бренд отримав безліч престижних нагород, зокрема Plus X Award, Red Dott, Good Design Award за дизайн, інноваційність та надійність своєї продукції.   

    У магазині MIRS HOME ви знайдете наступні категорії побутової техніки Vestel: 

    • пральні машини з різним об’ємом барабану; 
    • універсальні комбіновані прально-сушільні машини, що поєднують у собі обидва пристрої, тож допоможуть значно заощадити простір без втрати потужності та продуктивності;  
    • широкі та вузькі вбудовані посудомийні машини з класом енергоефективності A+++ та технологією заощадження води Aquazone;  
    • духові шафи зі зручним керуванням та об’ємом внутрішньої камери до 78 літрів;   
    • варильні поверхні різного типу(газові, електричні, індукційні), що сприяє гнучкої інтеграції у будь-який кухонний інтер’єр.    

    Всі моделі, що вас цікавлять, ви можете особисто роздивитися у нашому магазині MIRS HOME в Києві на вулиці Антоновича, 44.     

    Але нагадуємо, що ми працюємо за попереднім записом, тож, будь ласка, зателефонуйте нам заздалегідь:  

    +380950005627    

    Все буде Україна!