Дизайнерам
    Знайти
    Пошук

    Звернення корпорації MIRS

    Відеоконсультація

    Шановні друзі, коллеги, партнери!

    З першого дня нападу Росії на Україну, корпорація MIRS кинула всі зусилля на кооперацію з іншими вітчизняними й закордонними бізнесами. Ми комунікували з міськими адміністраціями, щоб визначити ключові потреби армії та налагодити постачання всього необхідного. MIRS ні на день не зупиняє своєї активної діяльності у допомозі Україні, зокрема:

     

    🔺Компанія змогла консолідувати близько 100 бізнес-контактів по всьому світу та зібрати понад 500 000 євро на допомогу благодійним фондам та ЗСУ.

    🔺Вибудувано роботу з військовими аташе у кількох країнах. Тепер фонди можуть отримувати коректні документи для придбання амуніції для військових (бронежилети, каски, тепловізори, аптечки тощо).

     

    Не припиняє своєї роботи і наш колцентр, який активно допомагає клієнтам, та не тільки їм, з різноманітними питаннями й проблемами. Крім дзвінків щодо сервісного обслуговування товарів наших магазинів, ми також отримуємо прохання зарезервувати деякі позиції, бо "ось війна закінчиться, і ми заберемо". Ще один незвичайний випадок відбувся нещодавно: зателефонувала розгублена старенька, якій працівники нашого колцентру допомогли організувати доставлення продуктів через волонтерів.

    Номер телефону колцентру : 0800404999

     

    ​​​​Компанії, з якими співпрацює MIRS також не залишаються осторонь боротьби з російською агресією. За понад 30 років співпраці з європейськими брендами ми налагодили з ними міцні партнерські стосунки, і зараз вони долучилися до активної підтримки не лише нашої корпорації, а й України в цілому.

     

    🇺🇦 Постачальники побутової техніки, крім слів щирої підтримки всіх українців, повідомили нам, що особисто перешлють гроші на рахунок фонду допомоги ЗСУ. Бренди Babyliss, Falmec, Brandt, Kuppersbusch, Bora активно збирають гуманітарну допомогу: ковдри, одяг, засоби гігієни. Від турецьких постачальників Simfer в Україну вже відправлено 5 вантажівок з гуманітарною допомогою.

     

    🇺🇦 Бренди посуду також намагаються допомогти Україні у боротьбі з російськими окупантами. Зокрема активну участь беруть компанії WMF, Sola, Bodum, Brabantia та Gural, які організували збір медикаментів та різноманітної гуманітарної допомоги.

    Не залишилися осторонь і меблеві компанії, з якими MIRS співпрацює вже десятки років.

     

    Walter Knoll, Team7, Rotpunkt, Gubi та Classicon виразили щирі співчуття й підтримку в особистих листах, а також організували постачання ліків і гуманітарної допомоги для України. Більшість брендів перевели значну суму грошей на рахунок ЗСУ та у благодійні фонди.

     

    Разом — переможемо! 🇺🇦