Дизайнерам
    Найти
    Поиск

    Фінальний розпродаж виставкових товарів!

    Видеоконсультация

    Новий сезон, нові знижки, нові пропозиції. Цього разу MIRS Home підготували для вас щось дійсно особливе. Представляємо фінальний розпродаж виставкових товарів зі знижками до 50%

    На вас чекають найвигідніші ціни на преміальну техніку для кухні. 

      

    Від італійського бренду Barazza ви зможете придбати індукційні варильні поверхні, духові шафи, вакууматори, мийки з нержавіючої сталі та різноманітні кухонні аксесуари. Barazza — це уособлення італійського стилю, що відкриє перед вами безмежні можливості для інтеграції техніки. 

      

    Ми також підготували декілька гарячих пропозицій від іншого нашого італійського фаворита — Fulgor Milano. На вас чекатимуть газові та комбіновані варильні поверхні, шафи для нагрівання посуду, кавомашини, витяжки, а також духові шафи. Fulgor Milano — найкращий вибір для тих, хто цінує сучасний італійський дизайн, з його зручністю, візуальною довершеністю та просто неймовірною функціональністю. 

      

    А для тих, хто шукає комбіновані духові шафи, автоматичні кавомашини, індукційні поверхні, а також вбудовані посудомийні машини зі справжнім німецьким характером, ми маємо пропозиції від Küppersbusch. З їхньою технікою ви назавжди забудете про турботи на кухні завдяки інноваційним автоматичним програмам та неймовірній простоті у використанні. 

      

    Крім цього, на вас чекають витяжки та мультифункціональні духові шафи й від інших брендів. Досить чекати вдалої нагоди, час скористатися нею та придбати собі найкращу кухонну техніку у MIRS Home. 

      

    *Акція діятиме до закінчення акційного товару.  Уточнюйте наявність товарів в менеджерів магазину:  +38 (095) 000-56-27