Дизайнерам
    Найти
    Поиск

    Пориньте у світ домашньої випічки з Wilfa

    Видеоконсультация

    Домашня випічка — це легко, корисно та неймовірно смачно. Особливо з потужною та надійною технікою від перевірених європейських виробників, що активно співпрацюють з місцевими професійними пекарями та шеф-кухарями. Тож, представляємо вам планетарні та ручні міксери Wilfa, що закохають вас у процес приготування домашніх десертів та виведуть ваші навички випікання на зовсім новий рівень.  


    Wilfa Probaker Timer: завжди на крок попереду  

    Техніка Wilfa — це результат співпраці справжніх професіоналів кулінарної індустрії. Її технології, функції, системи та деталі ретельно підібрані у такий спосіб, щоб з легкістю налаштовувати відповідно до різноманітних рецептів та особистих уподобань, а також досягати професійних результатів у домашніх умовах. Компактна та стильна, техніка Wilfa легко інтегрується у будь-який сучасний інтер'єр завдяки своїм витонченим формам, стриманому скандинавському дизайну та класичній палітрі кольорів.  

    З Wilfa Probaker Timer для вас відкриється безмежний простір для експериментів з приготуванням десертів, кремів, глазурі, різноманітного тіста та багатьох інших топінгів для випічки та страв. Дана модель планетарного міксера розроблялася спеціально для замішування щільного та тяжкого тіста, тож ви сміливо можете працювати з великими порціями та використовувати будь-які інгредієнти, майже без жодних обмежень.  

    Під час створення моделі Probaker, інженери Wilfa разом з командою норвезьких професійних пекарів надихалися професійними машинами з комерційних пекарень, їхніми системами та потужностями. Саме тому планетарний міксер Wilfa Probaker Timer оснащений унікальною системою замішування подвійної дії. Її концепція полягає в тому, що чаша та гак для тіста обертаються одночасно, що забезпечує максимальну продуктивність та швидкість замішування.  

    Ще одна з особливостей цієї моделі — двигун постійного струму з технологією PMDC. На відміну від інших побутових пристроїв, в яких, в більшості випадків, використовуються мотори змінного струму, цей двигун має більшу потужність (700 Вт) та набагато довший термін експлуатації. Завдяки йому планетарний міксер Wilfa Probaker Timer має широку варіативність швидкостей та гнучкість налаштувань.  

    За допомогою спеціального регулятора ви можете перемикати 20 рівнів швидкості. Wilfa Probaker готовий до будь-якої роботи: від повільного перемішування до інтенсивного замішування важкого тіста. Він забезпечує потужність та ефективність, які цілком можна порівняти з комерційним хлібопекарським обладнанням. Планетарний міксер Probaker також оснащений розумними системами захисту двигуна від перегріву.  
     
    У стандартну комплектацію Wilfa Probaker Timer входять:  

    • Чаша на 7 літрів, в якій можна замішувати тісто вагою до 5 кілограмів;  
    • Подвійний віночок для збивання білків, мусів, кремів та повітряних, легких сумішей для випікання;  
    • Гнучка насадка для збивання Flexi Beater для щільніших кремових сумішей; 
    • Спіральний гак для тіста, що розміщується з мінімальною відстанню від дна чаші, що забезпечує найефективніше перемішування інгредієнтів. 

     

    Якщо ви захочете розширити функціонал вашого міксера Wilfa Probaker, то ви зможете доєднати спеціальний адаптер, за допомогою якого можна використовувати додаткові насадки від Kenwood.  

    З Wilfa Probaker ви можете готувати:   

    • хліб на заквасці; 
    • зефір; 
    • меренгу; 
    • панетоне;  
    • бісквіти;  
    • печиво; 
    • та ще багато інших видів хліба, пирогів та десертів.  

     

    Ручний міксер Wilfa: просто, швидко та смачно  

    Якщо ви тільки починаєте експериментувати з домашньою випічкою чи ви не хочете готувати великими порціями, то ручний міксер Wilfa Smooth Mix стане для вас ідеальним стартом. Він дуже легкий у використанні, компактний та достатньо потужний, щоб ви могли без зайвих зусиль готувати як прості, так і складні рецепти.   

    Wilfa Smooth Mix оснащений потужним мотором, що підтримує роботу у п'яти різних швидкостях. Додатково міксер має імпульсну функцію, що дозволяє пристрою впоратися навіть з щільними сумішами.

    В стандартну комплектацію Wilfa Smooth Mix входять два віночки та два гаки для тіста. Такі насадки дозволяють міксеру замішувати тісто та суміші для бісквітів, рулетів, кексів, мафінів, чизкейків, тартів, кремів, мусів та багатьох інших десертів.  
     

    Замовити Wilfa Smooth Mix та Wilfa Probaker ви можете на нашому сайті. Ці пристрої гарантовано закохають вас у процес приготування домашньої випічки та подарують безліч солодких та яскравих спогадів.  

    Не забудьте також підписатися на наші соцмережі. На вас чекатиме ще більше цікавого та яскравого контенту.